Nick Peeters en Theo Francken
Volledig scherm
Nick Peeters en Theo Francken © rv/Twitter

N-VA-kandidaat Lubbeek trekt zich terug na ophef Schild & Vrienden, Theo Francken: “De bloedhonden mogen trots zijn”

Nick Peeters (21), een geschiedenisstudent die opkwam voor N-VA Lubbeek in de aankomende gemeenteraadsverkiezingen, trekt zich terug. Dat meldt Theo Francken op Twitter. De beslissing komt er nadat Peeters in het oog van de storm belandde omdat hij opdook in de beruchte Pano-reportage. 

171 reacties

  • Benoni Vanstaen

    6 jaar geleden
    Men doet iets dat volgens velen niet kan en toch legt men de schuld bij anderen. Wanneer gaat hij zijn verantwoordelijkheid opnemen en opstappen den Teo, hij blaft altijd maar, bluftpoker en doet niks, schuld bij anderen leggen al van de eerste dag.
  • Andté Herbots

    6 jaar geleden
    Eddy Desmet noemt S&V gespuis dat is zijn recht,maar hoe noemt hij de tegenstanders.(de linksen)
  • Eddy DESMET

    6 jaar geleden
    Opvallend hoeveel gespuis van "Schild & Vrienden" aanleunt bij N-VA !!!
  • Peter Nols

    6 jaar geleden
    En hoe gaat het ondertussen met 's lands financiën? Die zijn ook in handen van de NVA en dus valt daar ook het ergste te verwachten en mag er niet over gepraat worden en dus dient Francken als bliksemafleider in deze.
  • Yvan Lindekens

    6 jaar geleden
    Schild en vrienden volgt woord na woord, letter na letter, de ideologie, de strategie en de methode van "2083 A European Declaration of Independence". Als dat niet angstaanjagend en per definitie antidemocratisch is, dan moet iemand me eens uitleggen wat dan wèl angstaanjagend en antidemocratisch is...