Facebook/Abdiel Santana
Volledig scherm
© Facebook/Abdiel Santana

Miljoenen flessen water staan één jaar na orkaan Maria nog steeds onaangeroerd op tarmac, ondanks schrijnend watertekort

Bijna een jaar na de doortocht van orkaan Maria staan miljoenen flessen drinkwater nog steeds onaangeroerd te wachten op een verlaten stuk luchthaven op Puerto Rico. De flessen werden nooit uitgedeeld, hoewel het eiland na de storm kampte met een schrijnend tekort aan drinkwater. Enkele foto’s van de dozen kwamen boven water net nadat president Donald Trump de Amerikaanse hulpverlening nog een “ongelofelijk miskend succes” noemde. 

40 reacties

  • Peter Bielen

    6 jaar geleden
    Het lijkt me op de foto zo dat er wel al delen van het water weg zijn. Dus zijn er wel degelijk mensen die hier van af wisten!
  • Leopold Vanhoof

    6 jaar geleden
    En daar wordt het geld van de mensen aan verspild. Internationale hulporganisatie????
  • diane colman

    6 jaar geleden
    Hulp bieden moet goed georganiseerd worden anders loopt het zeker fout, heb nog geweten dat ze na de tsunami bootjes hadden gestuurd voor de vissers aldaar die daar stonden te verloederen... de reden te log en zonder motor enz..
  • Fernand Beaumonde

    6 jaar geleden
    Duizenden Miljarden worden door Regeringen wereldwijd verspilt door ONKUNDE
  • Wesley Kenis

    6 jaar geleden
    Toch wel erg dat jet steeds misloopt van zodat er iets van "overheid" samen.in een zin gezet word met "verantwoordelijkheid". Zou het kunndn dat politici enkel kunnen verkozen worden als ze compleet incompetent zijn of heet achterlijkheid ook een deel van de koek???