AFP
Volledig scherm
© AFP

Jan Fabre reageert op beschuldigingen: "Nooit mijn bedoeling om mensen psychologisch of seksueel te intimideren"

Jan Fabre reageert  in een mededeling "aangeslagen" op de aantijgingen van twintig (ex-)medewerkers en stagiairs over #MeToo-praktijken. "Ik weet van mezelf dat ik direct kan overkomen als regisseur", zegt hij. "Het is nooit mijn bedoeling geweest om mensen psychologisch of seksueel te intimideren of te kwetsen. Dames die beweren dat ik een grens overschreden heb, roep ik op om beroep te doen op de beschikbare procedures. Ik zal mijn volledige medewerking verlenen."

50 reacties

  • Fanny Konings

    3 jaar geleden
    De opmerkingen , de klant is koning mag dus alles , of zolang men niet schuldig is verklaard is men onschuldig zelfs al was je er bij, zijn even middeleews
  • Peter Peters

    6 jaar geleden
    Ben nog steeds op zoek naar de kunst in zijn "werk". Reputatie opgebouwd door te provoceren en nutteloze "vernieuwende kunst" naar voor te schuiven. Met een aanbidster als Paola, dat zegt voor mij voldoende qua niveau.
  • rik pieters

    6 jaar geleden
    die gast weet van zichzelf niet dat hij gek is
  • dominique van damme

    6 jaar geleden
    Ja wie is hij in mijn ogen was hij al lang ne gek dat achter tralies moet
  • wesley netnem

    6 jaar geleden
    Wraak kan zoet zijn Fabre ?! en wat betreft die interne vertrouwens persoon , die kan je amper vertrouwen omdat in de meeste bedrijven dit een Vriendje van Hoger hand is en dus alles verder verteld , en die externe preventieadviseur psychosociale aspecten dat is nog zo'n nutteloos iets die doen helemaal Niks dan wat zeveren !