© vrt

DISCUSSIE. Is het vertrek van Waldek een groot verlies voor Thuis?

Het was een pijnlijk afscheid voor velen, dat van Waldek uit ‘Thuis’. Televisiekijkend Vlaanderen zag hem dinsdagavond de deur achter zich dichttrekken in de populaire soap. Gaan jullie hem missen?

inke

Een complete verrassing voor de trouwe kijker was het niet. Waldek heeft immers geen enkele reden meer om in België te blijven, maar de fans moeten alweer afscheid nemen van een oudgediende.

Wat vindt u? Is het vertrek van Waldek een groot verlies voor Thuis? Discussieer mee. Reageer via onderstaand formulier. Een selectie van de reacties verschijnt morgen in Gazet van Antwerpen.

 

“Net weg uit ‘Thuis’ en ik moet al op de operatietafel”: Bart Van Avermaet reageert op vertrek Waldek

© Een

Het was een pijnlijk afscheid voor velen, dat van Waldek uit ‘Thuis’. Acteur Bart Van Avermaet is zelf ook geschrokken van de reacties van de kijkers. In ‘Van Gils en Gasten’ reageert hij op zijn vertrek.

Het zat er al een tijdje aan te komen voor Bart Van Avermaet, want hij is natuurlijk niet van de ene dag op de andere vertrokken uit ‘Thuis’. “Nee, zoiets dat bespreek je samen een beetje he.” Toch was het zelfs voor veel van zijn collega’s nog een verrassing. “Ik heb heel veel telefoontjes gekregen van collega’s.”

Wie goed keek, zag tijdens ‘Van Gils en Gasten’ wel dat het oog van Bart wel erg rood was. Dat heeft niets te maken met zijn vertrek uit ‘Thuis’, al wijt hij het er al lachend wel aan.

Bart moet een spoedoperatie aan zijn oog laten uitvoeren. “Ik heb nog maar net gedaan met ‘Thuis’ en ik mag al op de operatietafel. Te veel huilen in ‘Thuis’ hé,” lacht hij. Ernstig is het echter niet: zijn netvlies was losgekomen en dat moest snel geopereerd worden.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER