BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Politie rekent op hulp voor flitsmarathon: geef via deze site door waar er geflitst moet worden

De volgende flitsmarathon staat op 17 en 18 oktober op de agenda. Via een website kan iedereen locaties doorgeven waar er te snel gereden wordt. Op basis daarvan zal de politie de flitslocaties bepalen. Dat deelden de federale politie en verkeersinstituut Vias vandaag mee.

29 reacties

  • Joan - Jacqueline Droyers-Haagmans

    6 jaar geleden
    Als je rustig rijd en tijdig vertrekt zodat je niet als een gek de baan op moet...is er geen enkele reden om te klagen of te zagen. Hou je aan de snelheid zou ik zeggen.
  • Robert DE REU

    6 jaar geleden
    De Politie heeft onze goede raad niet nodig, en ze zullen er toch geen rekening mee houden, ze weten maar alle te goed waar geld is te verdienen voor vadertje staat en alleen dat telt.
  • jan boden

    6 jaar geleden
    Zolang zij veel betere sociale rechten hebben dan de rest van de bevolking werk ik niet mee. Een samenleving is gebouwd op solidariteit en dat moet van 2 kanten komen.
  • Bert Camps

    6 jaar geleden
    Ik heb Wallonië doorgegeven.
  • johan arits

    6 jaar geleden
    Doe meer aan gsm achter het stuur-gestolen voertuig - geen verzekering - gestolen nummerplaat -rijden zonder rijbewijs enz....i.p.v. de werkende mens te pesten .De hardrijders mogen strenger gestraft maar als je 52 rijd waar 50 mag heb je een dag voor niets gewerkt.