Schepen Elsie Desmet (CD&V) en An Wostyn van de technische dienst bij de gerooide bomen. "We wisten van niks", klonk het vorige week verontwaardigd.
Volledig scherm
Schepen Elsie Desmet (CD&V) en An Wostyn van de technische dienst bij de gerooide bomen. "We wisten van niks", klonk het vorige week verontwaardigd. © Foto Benny Proot

Agentschap Wegen en Verkeer wil per ongeluk gerooide beuken in Torhout compenseren

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) wil zijn fout in Torhout compenseren. Dat is gezegd op een vergadering vandaag. Door een communicatiefout werden meer dan 200 beuken gerooid langs de R34. 

3 reacties

  • Guido De Smaele

    6 jaar geleden
    Met ons geld. Zo is het gemakkelijk
  • Hans Andersen

    6 jaar geleden
    een particulier betaalt zo'n 10.000 euro boete voor een "per ongeluk" gerooide volwassen beuk (tarieven verzekeraars). Gaan we nu met twee maten en gewichten beginnen rekenen ? een agentschap kan er zich afmaken met jonge boompjes te heraanplanten, de particulier krijgt een boete EN de heraanplant ...
  • D. De Gent

    6 jaar geleden
    Onbegrijpelijk ze zagen de bomen om ipv te snoeien. Hoe worden die opdrachten doorgegeven met rooksignalen ? Hoe kan het nu dat een uitvoerder niet duidelijk een document krijgt waar op staat welke straat er moet worden gesnoeid en waar er moet worden gekapt ? Nu ja Schauvlieg heeft gezegd bomen zijn er om gekapt te worden nog zo iets waar je niet kan begrijpen en het zijn die dan die zeggen dat er meer groen moet zijn.