© Henny Seroeyen

© Henny Seroeyen

© Henny Seroeyen

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Limburgse acteur haalt internationale prijs als fitnessmodel

Lommelaar Henny Seroeyen, beter bekend als Robin uit de buurtpolitie, heeft een internationale prijs binnengehaald als fitnessmodel. In de Arnold Classic Europe behaalde hij de eerste plaats in de categorie FitModel.

GeTs

Seroeyen ken je misschien als één van de vaste karakters uit 'De Buurtpolitie'. Dit jaar besloot hij een jaar loopbaanonderbreking te nemen als militair om zich te storten op zijn acteer- en modellencarrière. Het is de tweede keer dat de man meedoet aan een internationale fitnesswedstrijd. Hij heeft hard getraind voor de overwinning. "Ik heb een streng dieet gevolgd en gesport met een personal trainer", vertelt hij. En dat heeft geloond. Hij werd eerste in de categorie Fit Model op de 'Arnold Classic Europe', een wedstrijd georganiseerd door Arnold Schwarzenegger.

Verder werkt hij als ondergoedmodel en acteur. Binnenkort is hij ook op het scherm te zien. "Ik heb een rol in 'De Grote Geldroof', een film die op 22 oktober in première gaat. Daarnaast heb ik nog andere projecten lopen, maar daar kan ik voorlopig nog niets over zeggen."

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer