Photo News/Belga/AP
Volledig scherm
© Photo News/Belga/AP

Deze buitenlandse doelmannen stonden ooit op loonlijst van Club Brugge, maar konden net als Gabulov niet doorbreken

Club BruggeVladimir Gabulov moest vorig seizoen het keepersprobleem bij Club Brugge oplossen, maar nu wordt het contract van de 34-jarige doelman ontbonden. Met negen competitiewedstrijden op de teller krast Gabulov op. De Rus is echter niet het enige buitenlandse sluitstuk die meer had verwacht van zijn blauw-zwarte avontuur. Nader El Sayed, Dejan Nemec, Bojan Jogacevic, Sokratis Dioudis, Sinan Bolat en Kenneth Vermeer gingen hem voor. 

5 reacties

  • gert lans

    6 jaar geleden
    Clubke áltijd het ploegke geweest van de vliegenvangers , gelukkig voor hun kan corrupte VARhaeghe nu de match beslissen of ze wonen simpelweg niks !
  • dirk verhelst

    6 jaar geleden
    En dan weten dat in het verleden en ook nu nog alle topkeepers gewoon belgen waren , teveel om op te noemen , pfaff , preudhomme , piot , vdwalle , nicolay , trappeniers , nu courtois enz , waar halen ze in godsnaam sommige van die gasten vandaan en wie doet het ?
  • didier de coster

    6 jaar geleden
    tis stil aan brugse kant
  • jan boden

    6 jaar geleden
    En dat gaat dan nog alleen maar over de keepers. Over de rest durven ze waarschijnlijk al niet meer spreken.
  • Roger Duyssens

    6 jaar geleden
    Sinan Bolat is geen buitenlandse doelman. Hij is in België opgeleid en heeft bij Belgische topclubs gespeeld. Omdat hij dan in Portugal en Turkije niet kon doorbreken kan je hem geen buitenlandse doelman noemen al heeft hij nog de Turkse nationaliteit.