© Photo News

Luminus Arena bijna uitverkocht voor topper tegen Anderlecht

KRC Genk speelt zaterdagavond de topper tegen RSC Anderlecht. Wie nog een kaartje voor die wedstrijd wil bemachtigen, moet snel zijn. Een dag voor de match is de Luminus Arena immers bijna uitverkocht. Er zijn nog een duizendtal kaarten te koop. Tickets kopen kan nog via de website van blauw-wit of in de ticketshop. Late beslissers kunnen zaterdag voor aanvang van de wedstrijd vanaf 18.30u terecht in de loketten aan het stadion.

De topper tegen paars-wit betekent ook de opening van een nieuwe en permanente fanzone voor de Luminus Arena. “Een blauwe wand van maar liefst 30 meter breed zorgt meteen voor de juiste sfeer. Op het podium een hippe DJ, vóór het podium maken we samen met duizenden supporters het gezelligste terras van Limburg”, klinkt het bij blauw-wit. De fanzone opent zaterdag om 19u.

16.000 abonnementen

Dat de Genkse fans de weg naar het stadion terug vinden, blijkt ook uit de abonnementenverkoop. Nadat vorig seizoen de teller stopte op 15.500 abonnementen, heeft Racing intussen de kaap van 16.000 gerond. Ook voor de Europa League werden al meer dan 8.000 mini-abo’s verkocht, vandaag start de verkoop voor niet-abonnees.

Aangeboden door onze partners