© BELGA

Club Brugge ontbindt contract van Russische doelman: “Ervaring van onschatbare waarde”

Club Brugge haalde vorige winter de 34-jarige Vladimir Gabulov om de doelmannenkwestie bij blauw-zwartop te lossen. Maar de Rus slikte ook al snel heel wat doelpunten en werd al snel weer opzij geschoven voor Kenneth Vermeer. Gabulov was wel nog derde doelman bij Rusland op het WK in eigen land maar was in Brugge op een zijspoor beland. Nu wordt zijn contract in onderling overleg ontbonden.

vml, jve, jvh

“Gisteren heb ik mijn contract met Club Brugge officieel beëindigd”, aldus Gabulov op Instagram. “Ik wil mijn teamgenoten, het personeel en de fans bedanken voor alles. Het was een ervaring van onschatbare waarde voor mij. De Belgische landstitel met een goed team, prachtige stad, ongelooflijke sfeer in het stadion - ik heb alleen goede herinneringen aan mijn tijd bij Club Brugge. #wearebruge”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Gabulov kwam over van Arsenal Tula en tekende voor anderhalf jaar. De Rus kwam 10 keer in actie en slikte daarbij 21 doelpunten. Dit seizoen geraakte hij helemaal op een dood spoor bij de landskampioen.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer