Prins Harry
Volledig scherm
Prins Harry © Photo News

Britse prins Harry viert 34ste verjaardag in besloten kring

RoyaltyDe Britse prins Harry viert zaterdag zijn 34ste verjaardag. Het feestgedruis vindt plaats in besloten kring. "Bedankt iedereen voor jullie lieve berichten voor de verjaardag van de hertog van Sussex!", luidde het op de twitterfeed van Kensington Palace, de Londense thuis van Harry en zijn vrouw Meghan Markle.

3 reacties

  • Luc Parijs

    6 jaar geleden
    Bijzonder interessant !
  • zina riffia

    6 jaar geleden
    Proficiat Harry met uw 34ste verjaardag.
  • Caroline Eyckens

    6 jaar geleden
    Proficiat hoogheid heb veel respect voor u
  1. KIJK. Prins William verklapt favoriete mop van dochtertje Charlotte: “Deze moet ik vaak opnieuw horen”
    ROYALTY

    KIJK. Prins William verklapt favoriete mop van dochtertje Charlotte: “Deze moet ik vaak opnieuw horen”

    Tijdens zijn bezoek aan een middelbare school in Rowley Regis heeft prins William (41) zich van zijn meest humoristische kant laten zien. De leerlingen vroegen hem om een typische ‘dad joke’ (een melige mop waarmee ouders op de proppen komen) te vertellen. Waarop William het favorietje mopje steelt van zijn dochter prinses Charlotte (8), dat hij thuis meermaals moet aanhoren: over een koe die graag onderbreekt. “Het beste grapje dat ik kan bedenken.”
  2. Acteurs die koning Willem-Alexander en Máxima spelen, werden ook in het echt verliefd: “Opnames waren een dolle rit”
    PREMIUM
    tv

    Acteurs die koning Wil­lem-Alexan­der en Máxima spelen, werden ook in het echt verliefd: “Opnames waren een dolle rit”

    De Nederlandse koningin Máxima (52) en koning Willem-Alexander (57) moesten heel wat hindernissen overwinnen om met elkaar te kunnen trouwen. Dat ontdek je in ‘Máxima’, de Nederlandse versie van ‘The Crown’, zeg maar. Een modern sprookje, eentje dat ook voor de hoofdrolspelers uitkwam. De Argentijnse actrice Delfina Chaves (28) en haar Nederlandse tegenspeler Martijn Lakemeier (30) werden ook in het echt verliefd. Onze royalty-expert sprak met de twee op de première van de prestigieuze reeks in Amsterdam. “We zijn een team geworden.”