Peeters is persoonlijke aanvallen van De Wever beu: "Stop met dat belachelijk gedoe"

Kris Peeters (CD&V) is de persoonlijke aanvallen van Bart De Wever (N-VA) beu. Dat zei hij aan VTM NIEUWS bij het indienen van zijn kieslijst vanochtend in Antwerpen. In Gazet Van Antwerpen beschuldigt De Wever Peeters er nogmaals van een passant te zijn in de stad.

335 reacties

  • Ronny Ooijen

    6 jaar geleden
    Marc Baeyens, zeker als ze hun eigen verzinsels zoals 'Francken is een minister' en 'de staatsschuld is gedaald' voor feiten aanzien. Sommigen baseren zich op cijfers van bijvoorbeeld de Nationale Bank van België. Anderen halen hun cijfers dan blijkbaar uit de N(V)-Blabla sprookjeskrant of de boeken geschreven door de gebroeders Grimm.
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Halve waarheden vertellen en eigen interpretaties rond bazuinen is de verdediging van zij die proberen niet betrapt te worden op leugens. Die Rupo heeft daar destijds een kunst van gemaakt die nu gretig wordt overgenomen door al wat links is. / Te zot om zich daar tegen te verdedigen.
  • Ronny Ooijen

    6 jaar geleden
    Marc Baeyens, dan zal BDW, met zijn functie van spookparlementariër, in uw ogen wel een hele dikke profiteur zijn. De huidige regering, dus met uw bejubelde N(V)-Blabla, heeft de staatsschuld verhoogd van 413 miljard euro in 2014 naar 456 miljard euro vandaag. Deze regering verzekerde zich tegen een stijgende rentevoet. Maar deze bleef historisch laag. De looptijd is ten einde. 2,6 miljard euro foetsie!
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Peeters heeft vier jaar lang gecounterd waar het maar kon, nu zou hij willen dat alles volgen zijn regels verloopt. Dat is geen politieker, dat is een profiteur. Hij heeft ons land veel geld gekost al was het maar de economische achterstand dat we zijn opgelopen door zijn dwarsliggen. Links in bed is zijn beste plaats ; SAMEN kunnen ze van A'pen een allochtone stad maken.
  • Hubert Gerrits

    6 jaar geleden
    Het in de media te laten blijken dat Peeters de geslagen hond is ? Hij is waarschijnlijk lang vergeten dat hij er alles ging aan doen om RENAULT , OPEL, VW en FORD hier te houden ! ! De arbeiders van Peeters zijn loze beloften zijn de ongelukkige . Als hij niet overweg kan met zijn tegenspeler ? dan moet hij maar in zijn zetel blijven zitten en zeker niet verhuizen naar Antwerpen