BELGA
Volledig scherm
© BELGA

VIDEO. Carcela ergert zich dood: "Charleroi maakte het spel kapot. Hopelijk word ik later beter beschermd"

Jupiler Pro LeagueErgernis bij Mehdi Carcela. De spelmaker van Standard was niet te spreken over de aanpak van Charleroi in de Waalse derby die op 0-0 eindigde. In het slot van de wedstrijd knalde Carcela het leer zelfs vol frustratie in de dug-out van de Carolo's. "Elke keer dat ik de bal kreeg, maakten ze een fout", klonk het.

24 reacties

  • Randolph Kellens

    6 jaar geleden
    Een koekje van eigen deeg, noemen ze dat, remember de bekerfinale tegen Genk vorig seizoen? Nu niet komen zagen, he makker!
  • Stanley Vassallo

    6 jaar geleden
    Arrogant ventje
  • peter destoop

    6 jaar geleden
    Hij moest rood gekregen hebben voor de trap naar de spelersbank van de tegenstander. Niets beschermen. Er moet gefloten worden zoals bij iedereen. Arrogant ventje.
  • gert lans

    6 jaar geleden
    Heeft géén recht van spreken én mag zelf straffeloos om zich heen schoppen ! De bal in de dugout moest hem rood kosten én voor een ploeg als Standard is zou er géén plaats mogen zijn in 1A. Zet daar dan naast halve garen supporters én bestuur nog een karakteriel gestoorde gek als trainer en je vraagt problemen , ik hou mij hart vast voor volgende week !!!
  • sabine martin

    6 jaar geleden
    we zullen weer niet veel van bakken dit jaar met standard heel antwerp is voor 75% spelers van standard die ze niet meer moesten hebben maar ze spelen wel veel beter dan de onze succes PHD