Wouter Spillebeen
Volledig scherm
© Wouter Spillebeen

Dode en kind in levensgevaar bij ongeval op E40 in Nevele

Op de E40 ter hoogte van Nevele is een 59-jarige vrouw uit Aalter overleden nadat een vrachtwagen inreed op een file. Drie anderen raakten gewond. Eén van hen, een meisje van 9 jaar uit Waasmunster, verkeert in levensgevaar.

39 reacties

  • Jean-Pierre Browaeys

    6 jaar geleden
    Wie zei daar weer dat automobilisten sterke weggebruikers zijn? En er zijn al zelfs voetgangers overleden na aanrijding door een fiets. Die indeling in zwakke en sterke weggebruikers klopt van geen kanten.
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Zet die doorgaande vrachtwagens op een trein. Zoals in Zwitserland. Dan geraakt de NMBS misschien nog uit het rood. En op termijn het wegennet herwerken naar gescheiden verkeer voor zwakke weg gebruikers, personen vervoer en vrachtwagens. Dat allemaal door elkaar in het verkeer gooien creëert zware problemen.
  • censor

    6 jaar geleden
    Zoals in Duitsland: op zondag geen camions, enkel koelwagens toegelaten, vanaf 18 u mag iedereen weer rijden .
  • JAN krommentak

    6 jaar geleden
    Misschien eens denken aan een airbag in de koffer van persoonsauto's want de regering blijkt niet opgewassen tegen dit groot probleem
  • Michael Dimers

    6 jaar geleden
    Levenslang rijverbod en zware gevangenisstraffen geven ! Wat is me dat toch steeds met dat crapuul dat in tien- of twintigtonners rondrijdt en totaal niet op de baan let ??? Geef een signaal !!!!