BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Valpartij gooit roet in het eten voor Van Aert: Van der Haar zegeviert zo op Muur van Geraardsbergen in eerste veldrit

VeldrijdenEr hing geen vuiltje aan de lucht voor Wout van Aert. In de eerste cross van het seizoen, de BRICO-cross op en rond de Muur van Geraardsbergen, was de wereldkampioen op weg naar zijn eerste zege. Totdat zijn versnellingsapparaat sneuvelde na een valpartij. Lars van der Haar profiteerde optimaal en sleepte, ook in afwezigheid van Mathieu van der Poel, de eerste zege in de wacht.

26 reacties

  • Guido Verhoeven

    6 jaar geleden
    Erg weer die reacties! de sterkste en behendigste wint altijd, punt uit!
  • marc ledure

    6 jaar geleden
    Er zijn er nog die vallen hè, Hij moet maar maken dat hij niet valt hè.
  • Ronny Popelier

    6 jaar geleden
    Vallen is geen pech, in het veldrijden is recht blijven een onderdeel en van groot belang in het veldrijden. Anderzijds zouden ook wel sommige wat meer respect kunnen opbrengen voor de renners, supporters of niet , laat deze renners op hun manier en kunnen hun beroep uitoefenen ,zonder dat afbraak gedoe. Van supporters onderling. Zou veel aangenamer zijn voor iedereen om sport te kijken en of te beleven. Leve de fair play.
  • Rudy Vander Elst

    6 jaar geleden
    Een beetje minder naast zijn schoenen lopen zou al een stuk beter zijn.
  • Antoine Van De Velde

    6 jaar geleden
    Die kleine schuiver zou het verschil niet maken, maar alles zat tegen versnelling kapot op grote afstand van de materiaal post. Als je dan ziet dat Wout na het vele lopen nog weg rijdt van Daan en Toon dan zegt dit genoeg. Een heel andere Wout tegen vorig jaar, en dat zal hij mee nemen naar volgende weken.