Kim Aerts
Volledig scherm
© Kim Aerts

Freerunner zakt door dak van leegstaande treinloods in Leuven

Een poging om spectaculaire beelden op een leegstaande treinloods te maken, is een Nederlandse freerunner bijna fataal geworden. De twintiger viel deze middag door het dak van hal 9 in Kessel-Lo en viel ruim achttien meter naar beneden. Hij werd in kritieke toestand afgevoerd. 

15 reacties

  • Jeroen Bos

    6 jaar geleden
    Het is toch wel erg teleurstellend hoe een aantal mensen reageren....er is een ernstig ongeluk gebeurd en dan gaat men miepen over straffen en schadevergoedingen.... Een beetje empathie zou op zijn plaats zijn! Sterke jongen(en familie).
  • Cédric Broux

    6 jaar geleden
    Iedereen die hier op reageert snapt er helemaal niks van. Freerunning draait niet om op daken te lopen! Dat heet rooftopping ('een rooftopper'). Dit heeft helemaal niks met de sport freerunning te maken. Hij is inderdaad fantastisch stom geweest om dit op een vrij oud gebouw te doen, dat is zijn fout en kunnen nu weinig aan veranderen. Maar verwar alsjeblieft niet gekke mensen met freerunners!
  • Danny Govaerts

    6 jaar geleden
    Wie gaat de schade aan de hal betalen. Is het een historisch te beschermen gebouw of gewoon industrie afval..dat blijft staan omdat afbreken te veel kost en het op termijn wel zal inzakken.
  • nelly lozano

    6 jaar geleden
    Ik lees nergens in het artikel dat de dag ervoor er een freerunner event was van een van de huurders van hal 5 noch dat het opendeurdag was van die zelfde hal 5 met al hun huurders. verder is er de nalatigheid van de stad Leuven welke het al meerdere malen ging afspannen.
  • Johan Billiet

    6 jaar geleden
    typerend voor de staat waarin België zich bevindt..