In Keulen kwamen zondag 12.000 mensen op straat voor een ruimhartiger vluchtelingenbeleid.
Volledig scherm
In Keulen kwamen zondag 12.000 mensen op straat voor een ruimhartiger vluchtelingenbeleid. © Thomson Reuters

Opstootjes bij Duitse demonstraties door extreemrechts en door tegenstanders

BuitenlandOp meerdere plekken in Duitsland is zondag gedemonstreerd, door extreemrechts en door tegenstanders. Zo gingen in Keulen 12.000 mensen de straat op voor een ruimhartiger vluchtelingenbeleid.

37 reacties

  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    Sommige Duitsers zitten met een schuldgevoel van hier tot ginder en anderen buiten het uit zoals Merkel en Co. Pegida betogers zijn fatsoenlijke mensen zoals u en ik. AFD voor het merendeel ook. Het zijn de rotte appels die me verontrusten in ALLE partijen. Die rotte appels zijn er altijd. De toestroom vanuit Afrika en seffens ook Azië moet stoppn. Waar is de politieke competentie?
  • diane colman

    6 jaar geleden
    Als ik iets zou willen steunen NU zijn het de rechtse partijen die opkomen voor eigen volk. De Europese Unie moet zijn standpunten wijzigen en vlug en niet beloven van in 2020 iets te wijzigen aan het vreemdelingenbeleid zoals de GROTE LEIDER heeft verkondigd onlangs.
  • Tisomzeep

    6 jaar geleden
    Links en democratie het werkt niet
  • dominique castelein

    6 jaar geleden
    Luc,100% mee eens,
  • Rania Desaegher

    6 jaar geleden
    Een ongelooflijk subjectief artikel. Wat 'extreem' rechts doet , wordt steeds uitvergroot en via negatieve bijwoorden benadrukt. Wat de 'tegenstanders ' ( extreemlinks?) uitvlooien wordt bijna met de mantel der liefde bedekt. Graag eerlijke journalistiek met enkel de nuchtere feiten, dank u.