AP/RV
Volledig scherm
© AP/RV

"Hij duwde me op bed en probeerde mijn kleren uit te trekken": hoogleraar beticht Trumps kandidaat-opperrechter van aanranding en doet hele verhaal

Een vrouw die de kandidaat van Amerikaans president Donald Trump voor het Hooggerechtshof eerst nog anoniem beschuldigde van seksuele aanranding, is met haar verhaal naar buiten getreden in de krant The Washington Post. Psychologieprofessor Christine Blasey Ford (51) uit Californië beschuldigt Brett Kavanaugh (53) ervan dat hij haar op een avond in de zomer van 1982 aangerand heeft tijdens een feestje en doet nu het hele verhaal.

49 reacties

  • diane colman

    6 jaar geleden
    Dergelijke feiten zijn in de mode tegenwoordig... het is gebeurd in 1982?? Als vrouw vind ik dergelijke dingen te belachelijk om na al die jaren nog op te rakelen.
  • Jean West

    6 jaar geleden
    Roger Rymen We spreken over tieners toen het gebeurde en ze is met twee jongens naar de slaapkamer getrokken en één gast word beschuldigd.
  • Steve Warson

    6 jaar geleden
    De vraag is niet of hij schuldig is aan deze, sowieso, verjaarde feiten. De vraag is of iemand benoemd kan worden tot SCOTUS, en later in processen over verkrachting of aanranding een oordeel kan vellen zonder zijn geloofwaardigheid te verliezen.
  • Tina Colpaert

    6 jaar geleden
    Kind ik zou mij al die jaren later volwassener gaan gedragen zuip iets minder in je jeugd en begin daar jaren later niet meer over zij 15 en hij 17 hallo
  • Ludwig VdB

    6 jaar geleden
    Je bent tegen Trump of je wordt afgemaakt in de (Europese) media.