Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Zijn idool nu al voorbij: Romelu Lukaku wipt over Didier Drogba in lijst beste Premier Leagueschutters

Premier LeagueZijn idool is hij voorbij. Met zijn 105de doelpunt wipte Romelu Lukaku (25) over Didier Drogba in de topschuttersranking aller tijden in de Premier League. Nog 5 doelpunten is hij verwijderd van de top-20. Big Rom blijft op recordjacht, maar hunkert vooral naar de prijzenkast van Drogba. “Romelu is het gezicht van mijn team”, zegt Jose Mourinho.

6 reacties

  • Philippe De Naeyer

    6 jaar geleden
    Bert Verhaege, daarmee dat hij deze week nog maar eens met de buik scoorde. Die is meestal trefzekerder dan zijn voeten.
  • Chris Drulle

    6 jaar geleden
    Meneer Peeters , als je een palmares vergelijkt van een individuele speler in een ploegsport , dan moet u ook de ploegen vergelijken .
  • Maria Nuytkens

    6 jaar geleden
    Knap gedaan van BIG ROM, een medemaat shot de bal tegen zijne buik en hij gaat binnen. Die heeft geen techniek of iets anders nodig om te scoren hoor !!!!
  • Frank Bolle

    6 jaar geleden
    Dus nog eens herhalen voor de zogenaamde kenners hier. Palmares Drogba: 4 x Premier League, 4 x FA Cup, 1 x Champions League. Palmares Lukaku : Nougabolle. I rest my case.
  • Christiaan Goethals

    6 jaar geleden
    Soms potsierlijk om naar te kijken, de cijfers zijn en......welke Belg dat hem dan na? Ik heb ook al wedstrijden gezien van den Bats waarbij men niet wist of hij wel meedeed.