Extreme Dwarfanators Wrestling
Volledig scherm
© Extreme Dwarfanators Wrestling

Worstelende dwergen niet opgezet met kritiek die tot afgelaste shows leidt: "Broodroof!"

BizarDe organisatoren van een reeks shows waarin mensen met dwerggroei tegen elkaar worstelen, willen een reeks Britse zaaluitbaters voor de rechter slepen, omdat die geplande shows hebben afgelast. Die afgelastingen kwamen er, nadat een goedmenende organisatie kritiek had geuit op het dwergworstelen.

6 reacties

  • Geert Vaelen

    6 jaar geleden
    "De RGA is echter van oordeel dat evenementen zoals dwergworstelwedstrijden schade berokkenen aan het imago van mensen met dwerggroei." Dus de normale worstelwedstrijden berokkenen dan ook schade aan het imago van alle normale mensen? Wat een idiote redenering. Zolang ze het zelf willen doen, laat die mensen dan doen.
  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    Voor de rechter slepen, ja! Ik kijk niet naar worstelen catch en boksen, maar iemand zijn broodwinning afnemen, kan er bij mij niet in. Die mensen hebben het al moeilijk genoeg om een job te vinden vanwege hun uiterlijk. Wat zou Dinklane (Tyrion Lannister van de Game of Thrones) hier trouwens van vinden. Een van de beste acteurs van de hele actorscrew.
  • Sonia Lockkamper

    6 jaar geleden
    so what goede acteurs en atleten laat die mensen toch is hun keuze
  • Michael Van Acker

    6 jaar geleden
    idee gepikt van South Park! en, niet dat in Gent!
  • Sam rogiers

    6 jaar geleden
    Weer zo een organisatie wat men dagelijks meer en meer zien. Zich met andermans zaken moeien omdat ze denken het beter te weten dan de mensen in kwestie. Dan nog zonder de mensen zelf in kwestie te horen. Personen van zulke organisaties zouden ze beter een werk laten doe. Dan vervelen ze zich niet, moeien ze niet ongewild, komen ze buiten en zien ze hoe de wereld echt in elkaar zit