't Zand in Brugge.
Volledig scherm
't Zand in Brugge. © Mathias Mariën

Brugse vrouw zwaait met neppistool: politie grijpt in

De Brugse politie heeft zondagavond een vrouw opgepakt die op ’t Zand met een neppistool rondliep. Omstanders merkten even na 23 uur de gewapende vrouw op ter hoogte van café Ma Rica Rokk en alarmeerden de politie. 

7 reacties

  • Erwin VD

    6 jaar geleden
    Beter een nep-wapen dan een echt natuurlijk, doch om daarmee rond te lopen zwaaien is erover en gevaarlijk. Doch moet ook gezegd worden, dat aan sommige speelgoedkramen ook zo van de bollekes-wapens worden verkocht die bijzonder echt lijken op een echt wapen. Dit zou men dan ook moeten verbieden en vind ik eigenlijk geen speelgoed meer!
  • alain schils

    6 jaar geleden
    Wij gaan stilletjes aan naar the far west. De politie krijgt het steeds moeilijker want zij worden het eerst geviseerd inzake wapengebruik. De daders krijgen de grootste zorgen en worden met een enkelbandje weggestuurd.
  • annie laureys

    6 jaar geleden
    Nepwapens of niet ,zwaar straffen ,zoiets doe je niet
  • Filiep Lapeire

    6 jaar geleden
    Na al wat er de laatste dagen gebeurd is neemt de politie blijkbaar wel groot risico om niet onmiddellijk de persoon uit te schakelen wanneer die zichtbaar gewapend is.
  • Jan Van Cappel

    6 jaar geleden
    er hangt zeker iets in de lucht wat de mensen tegenwoordig tot de meest gekke en gevaarlijke daden drijft ? Waar zijn we mee bezig ? Dit kan toch niet verder zo .