.
Volledig scherm
. © Bart Boterman

Vandalen viseren verkiezingsborden Wilfried Vandaele (N-VA): "Borden van andere partijen worden gespaard"

Vandalen hebben het gemunt op de verkiezingsborden van Wilfried Vandaele uit De Haan, Vlaams parlementslid voor N-VA en lijsttrekker voor de lokale partij OPEN & N-VA in De Haan. 

15 reacties

  • liliane Geyskens

    6 jaar geleden
    ik weet niet wie of wat erachter zit, maar ik denk niet aan andere partijen, ze gaan geen onnodige reclame bezorgen aan de NVa, , want dan maken ze daar een politiek martelaar van, maar inderdaad ik vind het een hele vervuiling van het mooie gemeentelijk uitzicht, Wij plakken alleen op de officiële borden, persoonlijk heb ik 50 affiches, meer dan genoeg . IK denk niet dat borden de kiezers op de juiste gedachte gaan brengen,
  • Marc Van der Vloedt

    6 jaar geleden
    Dat gaat blijven hangen ! Vandalen, Vandaele, vandalen, Vandaele Voor wie zou je nu beter (niet) stemmen ? Denk nu maar meer dan 2 minuten na voordat in De haan, de haan 3 keer kraait voor de valse Vlaamse beloftes en de leugens.
  • Anne Callebaut

    6 jaar geleden
    Dit is de kracht van de verandering,niet van de wind.LOL.
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Zouden ze dat bij de nva zelf niet doen?Let op ,want deze partij is echt tot alles in staat om het nieuws te halen.De wever zijn motto is , slechte publiciteit is ook publiciteit en hij zegt "onze papegaaien zijn toch niet slimmer ""
  • Jef Pauwels

    6 jaar geleden
    Stop die visuele vervuiling. Allemaal weggegooid geld.