De Poolse Tina Stokolska (39) eet al drie jaar lang niets anders dan fruit.
Volledig scherm
De Poolse Tina Stokolska (39) eet al drie jaar lang niets anders dan fruit. © Instagram Fit_shortie_eats

Alleen maar fruit eten is desastreus: "Begin er niet aan"

VoedingNiets anders dan fruit eten is desastreus. Deskundigen raden met klem af om het voorbeeld van Vlaming Simon Beun (26) en zijn Poolse vriendin Tina Stoklosa (39) te volgen. Het koppel eet al drie jaar lang kilo’s bananen, meloenen en alle andere soorten vruchten. "Maar daar leef je niet lang op."

78 reacties

  • ronny cuypers

    6 jaar geleden
    Helemaal eens met die mens: verandering van spijs doet eten.
  • Marco Maerten

    6 jaar geleden
    Erik Moens,ik bedoelde 40g/dag als gemiddelde.
  • Bert Boedts

    6 jaar geleden
    van welk inkomen leven die ,hoe verplaatsen die zich over gans de wereld ,en aan die foto te zien als men enkel bananen of fruit eet veranderd ge dan van sekse die foto zegt genoeg , en mannelijke vrouw of een verwijfde man ,wie zegt het
  • Daniela Rosendaal

    6 jaar geleden
    Zelfs een frugivoor als een gorilla eet met meer variatie. Ongeveer 67% van hun dieet is fruit, 17% is bladeren, zaden en stengels en 3% is termieten en rupsen. Ja de grote en zéér sterke gorilla leeft bijna volledig vegan! Zelf met die grote snijtanden is de gorilla voornamelijk vegan en dan willen mensen beweren dat onze mini snijtanden het bewijs is dat wij heel veel vlees moeten eten. Ik moet altijd zo hard lachen hierom.
  • Erik Moens

    6 jaar geleden
    Toch net wat ik zeg, beste mr. Maerten, de mens is een omnivoor, U weet inderdaad waar ik over spreek dus. Oh ja, nog één vraagje, die 40- kg vlees waar U het over heeft, is dat per week? Per maand, in een héél voldragen mensenleven..??