Maggie De Block, een van de populairste politici van ’t land: "Maar als er ergens iets fout gaat, is het meer dan ooit mijn schuld"

ShowbizzDe Nicole en Hugo van de Belgische politiek. Dat zei Geert Hoste ooit over Maggie De Block (56) en haar echtgenoot Luc. Maggie kon erom lachen. Alles aan haar lacht. "De dag dat ik dát niet meer kan, stap ik uit de politiek", zegt ze in Dag Allemaal. "Want het vijandelijke vuur stopt nooit."

20 reacties

  • Karine Roeland

    6 jaar geleden
    In mijn ogen is ze bijlange niet populair ( geen enkele politieker). Hoe kon zij ooit minister van gezondheid worden? Ze werkt eerder voor farmaceutische bedrijven, ze zal waarschijnlijk een graantje meepikken van de winst die deze bedrijven maken.
  • Wilfried Vanden Berg

    6 jaar geleden
    Bij haar is onbekwaamheid en een minister post belangrijker dan de mensen. Schandalig . Net zoals Crevits bekwaamheid hoog in het vaandel.
  • Verstappen Martine

    6 jaar geleden
    Wablief ? Sorry maar populair is ze echt niet in mijnen boek. Pillen duurder, noodzakelijke medicijnen afgeschaft en de pharma industrie wordt alsmaar rijker en rijker en ontduikt belastingen op het schandalige af.
  • Ronald Boudewijns

    6 jaar geleden
    ik vind “geen” enkele politieker populair..... ik vind ze gewoon “profiteurs” die vetbetaald hun job niet aankunnen.......
  • An Vanechte

    6 jaar geleden
    Populair ? Bij 'Big Pharma' zeker.