BELGA
Volledig scherm
© BELGA

VIDEO. Advocaat Van Aert licht contractbreuk om dringende reden toe: "Wout zal nu wellicht als onafhankelijke veldrijder koersen"

VeldrijdenWalter Van Steenbrugge, de advocaat van Wout van Aert, zegt dat de veldrijder zijn contract met Sniper Cycling heeft verbroken omwille van dringende redenen. “De werkgever stapelde de tekortkomingen op en afgelopen weekend was er een zeer ernstige, feitelijke gebeurtenis die de emmer heeft doen overlopen”, zegt Van Steenbrugge aan VTM NIEUWS.

18 reacties

  • ronny verachtert

    6 jaar geleden
    de beste oplossing is dat hij stopt met veldrijden , gewoon zijn fiets aan de haak hangen
  • Rob Heremans

    6 jaar geleden
    Valt me op hoe weinig mensen Wout kennen en hoe weinig Nuyens kennen. Toch willen ze oordelen en zelfs veroordelen. Zouden misschien beter eerst eens proberen te praten met mensen die al met hen samengewerkt hebben.
  • Clement Alfons

    6 jaar geleden
    Het enige wat de werkgever gedaan heeft is wout aan zijn contract gehouden wat hij ondertekende toen hij nog niet zo gegeerd was op de weg. Nu is hij niet meer tevreden en klampt zich vast aan een hoop zever om zijn contract te kunnen verbreken. Als hij het fatsoenlijk aangepakt had dan had hij een andere ploeg gezocht die zijn verbrekingsvergoeding betaalde.Dat wil blijkbaar een enkele ploeg doen. Nu begint hij met fabeltjes te verkopen.
  • Dominique Vanmullem

    6 jaar geleden
    denk dat hij alles is.
  • Rik Cappelle

    6 jaar geleden
    Wat is er mis aan een wit truike en een schoon CHARLES petje op zijn hoofd ? Misschien nog een paar lange witte steunkousen ook en iedereen gaat hem herkennen want naambekendheid is toch belangrijk in sportmiddens .