BELGAONTHESPOT
Volledig scherm
© BELGAONTHESPOT

Termont over aangepaste plannen Gent-Sint-Pieters: "Niet inboeten aan comfort? Misschien niet in vergelijking met jaren 60"

"De perrons blijven overdekt", zei woordvoerder Bart Crols over de aangepaste plannen van Gent-Sint-Pieters. De NMBS zal naar eigen zeggen niet inleveren op het reizigerscomfort bij de renovatie van het station. "Misschien niet in vergelijking met een station uit de jaren '60", reageert Gents burgemeester Daniël Termont (sp.a). Hij legt zich niet neer bij de nieuwe situatie.

20 reacties

  • D. De Gent

    6 jaar geleden
    Voor er aan een bouw wordt gestart wordt er voor zo zaken toch een maquette gemaakt en een bouwvergunning aangevraagd waar alles toch op beschreven zou moeten staan. De plannen zijn goedgekeurd volgens wat is ingediend dus afwijken is dan toch geen optie meer . Als je als burger uw huis langs buiten wil isoleren moet je een stedenbouwkundige aanvraag doen ? Hier doen ze maar en wijzigen ze maar de plannen.
  • Peeters Freddy

    6 jaar geleden
    Ach Termont ga de zitjes poetsen in het voetbalstadion van Gent.
  • christian malfait

    6 jaar geleden
    Die man heeft Gent geruineerd. Zijn tips om illegalen te helpen naar UK zijn in het verkeerde keelgat geschoten. Hopelijk na de verkiezingen game over en we zullen geen 9 stemronden nodig hebben om de boel op orde te zetten.
  • Thierry Vansweevelt

    6 jaar geleden
    We hebben jaren in Gent gestaan met daverende goederentreinen, gure wind, regen, vuil,... zeker toen het station zowat uit elkaar brokkelde. Dus Termont, die nooit de trein neemt, moet niet doen alsof de reiziger het zo,goed gehad had onder hem. Nee, na een dag van 10 uur ben je morsdood als je daar nog op volgepropte tram en trein moet wachten. En dan nog fietsen door de regen en hopen dat je niet dood valt.
  • Koen Vercammen

    6 jaar geleden
    Waarom moet alles zolang duren in België, als ze eens alles sneller afwerken zal het misschien goedkoper zijn