Archiefbeeld.
Volledig scherm
Archiefbeeld. © PHOTO NEWS

Treinbegeleidster in Hoei aangevallen, NMBS tilt zwaar aan de feiten

Een treinbegeleidster van spoorwegmaatschappij NMBS is zondag omstreeks 22 uur fysiek aangevallen door een dronken passagier. De treinbegeleidster slaagde erin de aanvaller uit de trein te verwijderen in Hoei. Dat heeft RTL gemeld. De NMBS bevestigt dat er een intern onderzoek loopt, maar wil geen details geven over de aard van de agressie.

16 reacties

  • Dirk N.M. Van Caekenberghe

    6 jaar geleden
    Inderdaad, Kris Verbeek, zelfs op minder dan 30 kilometer van Kortrijk verwijderd, namelijk in de franse stad Lille (Rijsel), rijden er automatische metrostellen (VAL genaamd) die sinds 1983 rijden!
  • Lydie Teblick

    6 jaar geleden
    Theo Francken maar tegenhouden kritiek tot op het bod maar de burgers zien er van af ! Al dat gespuis rekening sturen naar Europa Ivo Billet of de vreemdelingen afzetten aan zijn deur want die woont veel te rustig in de Limburg ! Den Ivo en Kris met twee in bed !
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    en altijd maar vitten op china ,ik woon hier en hier kan zoiets voorvallen,er zullen altijd zotten zijn ,maar met een wapen of dingen die niet thuis horen in je bagage worden eruit gehaald en die kan je later komen ophalen,alvorens je het stationgebouw betreedt wordt je al gescand,dan nog eens bij het binnengaan zowel de bagage als de persoon en dan ticket door een automaat en dan pas naar de trein ,op genummerde plaats gaan zitten veiligst hoor
  • Marc Van Winckel

    6 jaar geleden
    Was er dan niemand die ter hulp kwam ? Of draaiden de andere reizigers hun gezicht weer naar de andere kant ?
  • Fred Fourgon

    6 jaar geleden
    Met het neersteken van een treinbegeleider van de trein Antwerpen-Hamont, in het station van Lier nog vers in het geheugen. We sluiten ze (de daders) niet of niet lang genoeg op met water en brood, zonder eisen. En het duurt allemaal veel te lang eer ze worden berecht na zo'n feiten. Dat zijn de problemen. Veel beterschap aan de treinbegeleidster in Huy.