Christine Blasey Ford (rechts) die zegt te zijn misbruikt door de Amerikaanse kandidaat-rechter Brett Kavanaugh (links) wil dat de FBI de beschuldigingen onderzoekt. Eerder zal ze geen verklaringen in het openbaar afleggen.
Volledig scherm
Christine Blasey Ford (rechts) die zegt te zijn misbruikt door de Amerikaanse kandidaat-rechter Brett Kavanaugh (links) wil dat de FBI de beschuldigingen onderzoekt. Eerder zal ze geen verklaringen in het openbaar afleggen. © AP/RV

Vrouw die kandidaat-rechter beschuldigt van poging tot aanranding wil dat FBI zaak onderzoekt

De vrouw die zegt te zijn misbruikt door de Amerikaanse kandidaat-rechter Brett Kavanaugh wil dat de FBI de beschuldigingen onderzoekt. Eerder zal ze geen verklaringen in het openbaar afleggen. De advocaat van Christine Blasey Ford heeft dat meegedeeld aan de Senaatscommissie voor juridische zaken, die zich buigt over de kandidatuur van Kavanaugh.

7 reacties

  • Conny Van den Bosch

    6 jaar geleden
    Het feit zou dus gebeurd zijn in 1982. Brett was toen 17 jaar oud, Christine 15 jaar. En we weten ondertussen uit allerlei films hoe het eraan toe gaat op studentenfuifjes in de USA. Dus is dit niet anders dan de zoveelste poging van de on-democraten om Trump stokken in de wielen te steken. Net zoals hier, de vuilste trucjes bovenhalen om toch maar iemand of een partij van rechtse strekking in diskrediet te brengen bij het Volk.
  • Dick DECOCK

    6 jaar geleden
    Achtereen klacht tegen iemand die in jaren 80 baby was die andere baby in de creche heeft aangeraakt..
  • Peter Bonacasa

    6 jaar geleden
    Actie om Trump te beschadigen? Ford heeft hier jaren geleden al over getuigd tegen vertrouwenspersonen. Volgens jullie kromme logica wist ze toen al dat Trump president ging worden??
  • Francois Peters

    6 jaar geleden
    Democraten in actie om Trump te beschadigen meer is dat niet hij heeft tenslotte die rechter voorgedragen
  • Jos Huibers

    6 jaar geleden
    1982 na 36 jaar een klacht neerleggen, verdedig je daar maar eens tegen.