NMBS-medewerkers voeren actie tegen verbale en fysieke agressie

Een groep NMBS-medewerkers heeft de actie #StopAgressiesNMBS in het leven geroepen, die een halt moet maken aan de verbale of fysieke agressie waarmee ze geconfronteerd worden. De NMBS staat achter de actie en versterkt haar masterplan anti-agressie met een aantal concrete acties.

18 reacties

  • Angelo Cabooter

    6 jaar geleden
    Niet alleen ticketcontrole in de trein, maar ook op het perron, geen geldig ticket, ga je de trein niet in.
  • Jenny Hardjopawiro

    6 jaar geleden
    Mijn steun krijgen ze niet.Geven boetes aan studenten en mensen die hun pas niet op voorhand hebben ingevuld.Ze geven de mensen nog eens de tijd om het alsnog te doen. En dat noemen ze vriendelijkheid en dan nog vertragingen,constant stakingen. Nee geen denken aan om hun te steunen.
  • Paul Bogaerts

    6 jaar geleden
    Terug naar een systeem dat alleen mensen met een geldig vervoerbewijs toegang hebben tot de perrons. In Nederland is dit terug het geval en is er minder discussie op de trein, ge geraakt er alleen nog op als ge betaald. En slechte dienstverlening en al de andere problemen komen voort uit de decennia besparingen.
  • p. devillé

    6 jaar geleden
    En zeg eens rudolf jabobs, welke regering zou er volgens u dan aan de macht moeten komen.Een regering die dus niet aan ons centen komt en ervoor zorgt dat de vreemdeling niet de baas is.Als men kritiek geeft moet men toch met haalbare alternatieven voor de dag kunnen komen niet.....
  • Patrick morel

    6 jaar geleden
    Agressie tegen treinbegeleiders kan niet, treinen die altijd te laat komen kan niet en met hun 30 seconden deuren sluiten mis je nog meer aansluitingen, bedankt NMBS, staken om de haverklap kan niet, die daders altijd direct vrijlaten kan niet. Veel kan niet in een normaal landje, hier wel.