rv
Volledig scherm
© rv

Eerste PlayStation komt terug in miniversie

gamesNa onder meer Nintendo en Sega gaat nu ook Sony de nostalgische tour op met een miniatuurversie van de oorspronkelijke PlayStation. Of dat net zo'n succes wordt, is nog maar de vraag. "Ik denk dat de nostalgie van de Nintendo wat groter is", zegt Julian Huijbregts van Tweakers.net. 

9 reacties

  • Jos Temmerman

    6 jaar geleden
    Heb 2 maand geleden nog zo een originele als op foto met 2 controllers die zelfs nog in uitzonderlijke nieuwe staat was weggedaan. Wat doe je daarmee op de hedendaagse 4k tv's ? is goed voor kids voor in hun kamer maar verder ? Ook nog veel gechipt van deze vroeger. Deze krijgen nu een HDMI port
  • Freddy De Vos

    6 jaar geleden
    Eerste GTA zou super cool zijn!
  • Elise Van Damme

    6 jaar geleden
    Wij hebben thuis nog een gameboy van meer dan 20 jaar geleden.Tetris en supermario op een groen schermpje
  • Ramon Simon

    6 jaar geleden
    Er is grote drang naar nostalgie, misschien was het vroeger toch beter. Was een goede console met leuke spellen en de eerste stap in 3D voor velen. Toen waren de games nieuw, daarom heb ik nu het gevoel dat het meer van hetzelfde is. Er komen zoveel games uit dat ik niet eens weet waar mensen de tijd halen om al die oude nog eens te herspelen.
  • Marnick L'Eau

    6 jaar geleden
    jaja, daar is de catch: alleen een paar spellen die zij de klassiekers noemen, zullen beschikbaar zijn. Dan speel ik veel liever eender welk playstation spel gewoon op mn pc in een emulator met een usb controller. Veel minder beperkend en veel handiger.