Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Seksuoloog Wim Slabbinck: "Masturberen kan je dag mooier maken, ook als je met een burn-out zit"

Dat Eva Daeleman met een burn-out gekampt heeft, is al een tijdje geweten. Nu schrijft de blondine in haar nieuwste boek dat ze de opdracht kreeg van haar healer om elke dag te masturberen. Wablieft? Hebt u zich net als ik verslikt in een kopje koffie? Nergens voor nodig, zegt seksuoloog Wim Slabbinck. "Ik begrijp volledig waar dit advies vandaan komt."

34 reacties

  • Patrick De pauw

    6 jaar geleden
    ik heb toch liever een vrouwenhand bij dit karweitje, dat geef nog een beter gevoel, ik heb gelukkig een goede buurvrouw die mij kan helpen, en ik help haar dan ook ,het moet van beide kanten komen?en ieder gaat zijn weg nadien leuk toch?
  • Fred Fourgon

    6 jaar geleden
    Dus jongens, sleuren maar aan jullie pietje. Wel oppassen dat ge niet uit uw bed en op uw pols valt, want dan wordt het veel moeilijker om te trekken. Goh, gelukkig hebben we Eva Daeleman.
  • Marc Spandel

    6 jaar geleden
    Als bij rechtshandigen de rechter arm abnormaal gespierder is dan de linker arm... tja... dan kan je nu ongeveer een conclusie vormen over de oorzaak van dat verschil. :)
  • Pierre Vaneylen

    6 jaar geleden
    Triestig onze jeugd moet in de toekomst woordenboek of smartphone langs het bed leggen om te weten hoe ze seks moeten hebben als dat het enigste is waar ge mee in de actualiteit kunt komen begrijp ik waarom ze een burn out heeft gehad.
  • Guy Bevers

    6 jaar geleden
    Elke dag masturberen !? Daar krijg je een burn-out van !