AP/RV
Volledig scherm
© AP/RV

Trump wil getuigenis van vrouw die kandidaat-rechter beschuldigt van aanranding

De Amerikaanse president Donald Trump hoopt dat een vrouw die zijn kandidaat als rechter voor het Hooggerechtshof van seksuele aanranding beticht, omstandig in het openbaar daaromtrent uitleg geeft. Het staatshoofd zei vandaag werkelijk te willen horen wat zij omtrent Brett Kavanaugh te zeggen heeft.

5 reacties

  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Eugène: ze herinnert het zich niet "plots": ze is hiervoor zelfs al in behandeling geweest bij een psychiater, en daar bestaan nota's van. Nu deze man opperrechter dreigt te worden, is dit plots van veel meer belang dan voorheen.
  • Marnick L'Eau

    6 jaar geleden
    36 jaar geleden? ten eerste is dat overdreven lang om nu ineens acties te ondernemen, en ten tweede, hoe gaat ge zoiets nog willen bewijzen na zo lang? Bij mij zou heel haar klacht de vuilbak in vliegen, verloren tijd waar niks objectief van gaat komen.
  • Christian Deckers

    6 jaar geleden
    Een paar tieners die iets meer gedronken hadden dan waar ze eigenlijk maar tegen konden. 35 jaar later wordt er een probleem van gemaakt omdat 1 ervan mogelijk een nogal belangrijk persoon gaat worden. Morgen gaan ze onderzoeken of Elon Musk niet als 10-jarige ooit een lat chocolade gepikt heeft.
  • Albert Gysels

    6 jaar geleden
    Totaal ongeloofwaardig die vrouw, een professor psychologie die zich plots iets herinnert dat heeft plaatsgevonden op haar 17de en dat nu plots...na de aanstelling van deze kandidaat rechter bovenkomt...de VS is echt zot aan het worden. Zou het ook bovengekomen zijn als Hillary prsidente zou zijn geweest? Wedden van niet! Zoals de gekke Amerikanen zich nu gedragen zie ik eerder de VS dan Europa uiteenvallen.
  • john Roderigas

    6 jaar geleden
    natuurlijk, hij kan hiermee in verband gebracht worden, of dacht men iets anders?