Ze waren samen zwanger, nu vieren deze zussen hun zoontjes met massa-babyborrel

De familie Braem beleefde gisteren een hoogdag. De vier zussen An, Katrijn, Tine en Lieselot vierden de geboorte van hun zoontjes op een grote babyborrel. De zussen waren tegelijk zwanger en bevielen in een periode van drie maanden allemaal van een zoontje. Tine en Lieselot slaagden er zelfs in hun zoons op dezelfde dag ter wereld te brengen.

Het is heel uitzonderlijk dat vier vrouwen in hetzelfde gezin samen zwanger zijn. Toch wisten deze vier zussen het klaar te spelen. De oudste zus van de vier, An, zou normaal als eerste bevallen zijn, maar werd op de valreep nog voorbijgestoken door Katrijn. Hoewel die later uitgerekend was, beleefde ze een moeilijke zwangerschap, waardoor haar zoontje twee weken te vroeg ter wereld kwam. Haar zoontje Arvid werd op 28 april geboren. Sam, het zoontje van An, volgde op 12 mei.

Het kan echter nog sterker. Zussen Tine en Lieselot bevielen allebei op 3 augustus van hun zoontjes Lars en Matteo. Dat was ook voor de grootouders wel heel bijzonder.

De vier zussen organiseerden samen een babyborrel met maar liefst 150 aanwezigen. Het was makkelijker om de hele familie in een keer samen te brengen dan ze vier keer op rij te moeten uitnodigen, luidt het.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen