Hans Verbeke
Volledig scherm
© Hans Verbeke

Steekpartij is het incident teveel: burgemeester Dentergem sluit omstreden pitabar voor drie maanden

Burgemeester Koenraad Degroote (N-VA) van Dentergem sluit pitabar Biggy in deelgemeente Wakken voor een periode van drie maanden. De administratieve maatregel komt er nadat een 29-jarige man gisteravond bij een steekpartij in de eettent levensgevaarlijk gewond raakte. De uitbater, die ook de dader is, werd opgepakt. “Dit incident is de druppel die de emmer doet overlopen”, zegt Degroote.

50 reacties

  • lily De de smet

    6 jaar geleden
    Als ik het goed begrijp waren de klachten van al die buurtbewoners niet genoeg of wa?? Er moest eerst een zwaar gewonde vallen???? Ook rijkelijk te laat he!!!!!
  • Roger Rymen

    6 jaar geleden
    Pas enkele dagen geleden meldde ik reeds dat de messenverkoop in België momenteel blijkbaar gouden tijden kent. En ik heb niet de indruk dat de kopers ervan Jan Janssens heten.
  • Dirk Kindt

    6 jaar geleden
    De burgemeester van Dentergem is een zeer correct man. Hij kan slechts uitvoeren wat in zijn bevoegdheden ligt. Proficiat.
  • Eric Monteyne

    6 jaar geleden
    We kennen Biggy goed, wonen er om de hoek. We kennen hem als een enthousiaste toffe goedlachse kerel die verdomd lekkere pitta's en pizza's maakt. Natuurlijk kennen we niet alle in en out's maar momenteel krijgt hij van ons het voordeel van de twijfel... Nooit of te nimmer miserie mee gehad...
  • Lucien Raes

    6 jaar geleden
    Oei, die burgemeester gaat nog afzien, een Turk iets in de weg leggen is niet aan te raden.