Hilde Crevits
Volledig scherm
Hilde Crevits © BELGA

Crevits: "Als Demir zo bezorgd is over islamschool moet ze snel ingrijpen in Brusselse en Waalse scholen"

Als staatssecretaris voor Gelijke Kansen Zuhal Demir (N-VA) zo bezorgd is over de mogelijke komst van een school van de Turks-islamitische organisatie Milli Görüs in Genk, dan moet ze ook "snel ingrijpen" op de plaatsen waar die organisatie al jaren onderwijs organiseert, zoals onder meer in Schaarbeek. Dat heeft Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V) vanavond gezegd in Terzake.

307 reacties

  • Ronny Ooijen

    6 jaar geleden
    Marc Baeyens, denkt u dan echt dat men de broodschrijvers van N(V)-Blabla of andere partijen nog geloofd? Zeker als diezelfde broodschrijvers ZELF niet eens weten welke functie hun afgoden bekleden of weten welk hun bevoegdheid is? U klapt even hard in de handjes als iemand van uw o zo bejubelde partij (soms de volgende dag het tegendeel) zegt. U bent even geloofwaardig als uw partij. Niet dus.
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Demir heeft de kat de bel aangebonden door sito presto krachtig te reageren, zo niet had de cD&v-minister alles terug met de mantel der liefde toegedekt. De Wever heeft daarenboven van de linkse VRT (wat uiteindelijk een boemerang is geworden) de kans gekregen om alles ook eens duidelijk te maken aan de televisiekijkers. / “Met links wordt onze Vlaamse cultuur en identiteit ernstig bedreigd”.
  • Freddy Madou

    6 jaar geleden
    Nog 8 maanden en ze mag het aftrappen mevrouw onkunde.
  • Ronny Ooijen

    6 jaar geleden
    Chris Devlaeminck, wat een geluk dat je bij het stemmen dan opties (andere partijen) genoeg krijgt. Wat een geluk dat je kan kiezen om niet in fabeltjes te geloven zoals met hun loze verkiezingsbeloftes van 2014.
  • Lydie Teblick

    6 jaar geleden
    Tom Faes wij hebben nooit een zier gelooft in uwe domme uitleg !!
  1. Persoon die besmettingen met varkenslintworm in Lier veroorzaakte is geïdentificeerd

    Persoon die besmettin­gen met var­kenslint­worm in Lier veroorzaak­te is geïdentifi­ceerd

    Na uitgebreid en intensief brononderzoek heeft het Departement Zorg met zekerheid kunnen identificeren welke persoon de bron was voor besmettingen met varkenslintworm in basisschool Het Molentje in Lier. Het onderzoek heeft aangetoond dat de persoon al sinds de zomer van 2022 niet meer besmettelijk is en de varkenslintworm in het buitenland heeft opgedaan. Om de privacy van de persoon af te schermen, kan het Departement Zorg geen verdere details geven over hoe dit brononderzoek is verlopen.
  2. Jarenlang was hij politie altijd nét een stap voor, nu is ‘Most Wanted’ drugsbaron Tom Michielsen (48) aangehouden in Berlijn: “Groothandelaar van coke”
    PREMIUM
    UPDATE
    7

    Jarenlang was hij politie altijd nét een stap voor, nu is ‘Most Wanted’ drugsbaron Tom Michielsen (48) aangehou­den in Berlijn: “Groothan­de­laar van coke”

    “Hij dwong de opsporingsdiensten tot het uiterste.” Maar nu lijkt het geluk van de 48-jarige drugsbaron Tom Michielsen uit Hoevenen (Stabroek) op. De man werd donderdag in Berlijn aangehouden. Hij moet in ons land nog een celstraf van acht jaar uitzitten. In Nederland wacht hem nog een celstraf van 11 jaar voor handel in cocaïne, heroïne en witwassen. En dan heeft hij al zeven jaar cel achter de rug in Dubai voor de ‘invoer van potten en pannen.’ Of zo beweert hij tenminste.
    Antwerpen, Stabroek