Schild & Vriend-oprichter Dries Van Langenhove.
Volledig scherm
Schild & Vriend-oprichter Dries Van Langenhove. © Photo News

Vijftien huiszoekingen in gerechtelijk onderzoek naar Schild & Vrienden

Het gerecht is vandaag overgegaan tot vijftien huiszoekingen in het kader van het onderzoek naar Schild & Vrienden. Dat bevestigt het parket van Oost-Vlaanderen aan onze redactie.

289 reacties

  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Hij beschuldigt dus Tim Verheyden en de VRT van vervalsing? Dan hoop ik dat ze hem aanklagen wegens laster! En zegt het niet genoeg dat Driesje nu verdedigt wordt door dezelfde N-VA-advocaat die ook al Bloed, Bodem Eer & Trouw verdedigd heeft?
  • josette Huybrechts

    6 jaar geleden
    Dries van Langenhove heeft één grote fout gemaakt, hij is heel naïef geweest, hij had nooit mogen instemmen met een reportage gemaakt door de VRT. Elk weldenkend mens weet dat zij niet te vertrouwen zijn en dat zij alles draaien en keren zoals het in kraam te pas komt.
  • DIRK VAN DESSEL

    6 jaar geleden
    Subsidiekraan DICHT naar de desinformatie "duiding" van dat volkomen overgesubsidieerd politiek-correct VRT-propaganda onding. VTM rapporteert toch vaak objectief-correcter
  • Lydie Teblick

    6 jaar geleden
    Wat is er gevonden bij de journalist thuis en de VRT thuis ? Niets zeker ! IDus Dries vanLangenhove treft geen enkele schuld l!
  • Jack Hals

    6 jaar geleden
    Van Langenhove een marionet-generaalke met een groeiend leger aan domme krachten.De strijd tegen deze gedachtengang begint met de strijd tegen de domheid...in onszelf.Zet die plaat af en leg een keer de B-kant op aub!