De Nederlandse zangeres Glennis Grace is niet de winnaar geworden van de Amerikaanse talentenjacht America's Got Talent.
Volledig scherm
De Nederlandse zangeres Glennis Grace is niet de winnaar geworden van de Amerikaanse talentenjacht America's Got Talent. © ANP Kippa

Helaas: Glennis Grace wint America's Got Talent niet

MuziekDe Nederlandse zangeres Glennis Grace is niet de winnaar geworden van de Amerikaanse talentenjacht America's Got Talent. De veertigjarige Amsterdamse zangeres werd in de finale door het Amerikaanse publiek niet tot de laatste vijf kanshebbers verkozen. Het was uiteindelijk magiër Shin Lim die met de overwinning aan de haal ging

13 reacties

  • Jef joossens

    6 jaar geleden
    Ze heeft op een manier toch gewonnen, haar stem is nu bekend over heel de wereld en daar zal ze zeker de vruchten van dragen. TOP ZANGERES!!! Wees gerust dat die daar al veel aanbiedingen heeft ontvangen van de bekende platenlabels.
  • Jurgen Van Den Bergh

    6 jaar geleden
    Gelukkig maar, anders moesten ze nog de titel van dat programma veranderen. En het nummer "Run" is van Leona Lewis. Snow Patrol heeft dat gecovered.
  • Olivier Vivet

    6 jaar geleden
    puur Amerikaans chauvinism, zoals altijd. En ja, Glennis is in NL reeds bekend, maar dat is die Shin Lim ook. De kans dat Glennis toch doorbreekt is groot, gezien ze al genoeg aanbiedingen heeft gekregen. En tenslotte, Shin kan dan wel een showke doen in Vegas, maar daarna is het ook gedaan voor dat magierke. Een stem zoals die van Glennis blijft hangen. @Lia, beetje respect in je manier van schrijven aub, zou je sieren.
  • Linda Vantomme

    6 jaar geleden
    Ze was al een super zangeres ,maar wacht maar af ,we zullen ze zeker nog horen. Goed gedaan ,voor mij was je nummer één !!!!!
  • Els Michiels

    6 jaar geleden
    Het is ook geen Amerikaans talent he. Had daar niets te zoeken.