Herman De Croo (Open Vld) en Ben Weyts (N-VA).
Volledig scherm
Herman De Croo (Open Vld) en Ben Weyts (N-VA). © Photonews

De Croo blijft bij vergelijking Vlaams-nationalisten met mentaal gehandicapten: "Spijtige vergelijking... voor andersvaliden"

Herman De Croo blijft bij zijn vergelijking tussen Vlaams-nationalisten en andersvaliden. Dat heeft het Open Vld-parlementslid gisterenavond gezegd in 'De Afspraak', waar hij zijn memoires 'Geworteld in het Leven' kwam voorstellen. "Ik snap echt niet dat je aan het einde van je carrière miljoenen Vlamingen wil beledigen en krenken", reageerde Vlaams minister Ben Weyts (N-VA).

122 reacties

  • Manu Claes

    6 jaar geleden
    Onbegrijpelijk dat niemand bij de VLD zich geroepen voelt om de opeenstapeling van beschamende uitschuivers van deze gevallen coryfee een halt toe te roepen. Ik kan hier als ex-VLD’er enkel plaatsvervangende schaamte voelen.
  • Franky Puystjens

    6 jaar geleden
    Spijtig woordgebruik van De Croo. Toch blijft het opmerkelijk en opvallend dat de meeste Vlaamsnationalisten mensen zijn, waarvan je op het eerste gezicht zou denken dat ze een geboorteakte kunnen voorleggen uit Ulaanbaatar, Bayankhongor, Sükhbaatar of Öndörkhaan...
  • Hubert Wouters

    6 jaar geleden
    De Croo is op zijn einde van zijn carrière, maar hij heeft wel gelijk. Extreemrechtsen zijn inderdaad mentaal niet goed snik. De rechters in Frankrijk denken er trouwens ook zo over. Zie maar met Marine Le Pen.
  • Fonz Ooms

    6 jaar geleden
    De Croo is ne snul en zal dat altijd blijven. Zo zal hij altijd herinnerd blijven .
  • johny daneels

    6 jaar geleden
    Morgen zouden 100.000 Vlamingen in zijn voortuin moeten staan, zou wat minder piepen, maar ja...wie zijn wij, hij vertegenwoordigd niet het volk maar wel de lange arm...der wet, der eigenbelang...zeker geen Vlaams belang