.
Volledig scherm
. © iStock

Delhaize roept 'achterham flinterdun' terug wegens aanwezigheid listeria

Delhaize vraagt zijn klanten om het product "achterham flinterdun" van het merk Delhaize naar de winkel terug te brengen. Bij controle werd de aanwezigheid van Listeria monocytogenes vastgesteld.

6 reacties

  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Isabel Francois, dat zou wel eens goedkunnen zijn. Heb vroeger bij Legumex in St. Katelijne Waver gewerkt en daar werden groenten voor de soep terug uitgepakt en ingepakt met recentere datum.
  • joseph verbeke

    6 jaar geleden
    Al dat ingepakt voedsel....best niet kopen.Voor vleeswaren ga ik bij mijn slager.Die kan zich niet veroorloven brol te verkopen want dan is zijn naam gemaakt en kan hij zijn deuren sluiten!
  • Joussef Debouqui

    6 jaar geleden
    Delhaize is ook niet meer wat het geweest is, vaak voedingswaren over datum gevonden, en als je het dan afgeeft aan de balie zijn ze nog onvriendelijk ook
  • ISABEL FRANCOIS

    6 jaar geleden
    Misschien betere voedselcontroles uitvoeren ipv de winkels te vernieuwen?Merk zelf dat veel van mijn aangekochte producten al slecht zijn voor de vervaldatum.Voor mij nu al een tijdje geen Delhaize meer,of toch zo min mogelijk.Ze zijn duur en hebben niet de kwaliteit die ze pretenderen.
  • Stan Vankoo

    6 jaar geleden
    En wat als het reeds opgegeten is????