Parlementsvoorzitter Nikos Voutsis deed de bewuste uitspraken op Kreta
Volledig scherm
Parlementsvoorzitter Nikos Voutsis deed de bewuste uitspraken op Kreta © EPA

Griekenland gaat nieuwe schadevergoedingen eisen van Duitsland voor Tweede Wereldoorlog

De Griekse overheid gaat nieuwe schadevergoedingen eisen van Duitsland voor de Tweede Wereldoorlog. "Wat historisch juist is, moet op het juiste ogenblik aangepakt worden", zei de Griekse minister van Buitenlandse Zaken Nikos Kotzias na een ontmoeting met zijn Duitse collega Heiko Maas in Athene.

8 reacties

  • Jean Melis

    6 jaar geleden
    Als duitsland al de geleden schadevergoedingen van de 1ste en 2de wereldoorlogen moet terug betalen , dan word duitsland een 2de bulgarije aan de Rijn !!!
  • Patrick Dewael

    6 jaar geleden
    Dirk, je bent Duitsland nog vergeten, en dit zelfs 2 keer ;-)
  • joseph verbeke

    6 jaar geleden
    Sobek Wessels:En het pak kwijtgesholden schulden wie heeft er daar aan verdient?
  • wesley netnem

    6 jaar geleden
    En gelijk hebben ze want de Duitsers hebben aan de Griekse Crisis maar liefst 178 miljard verdient !! Trouwens België heeft hier ook meer dan 5 miljard aan verdient , Nederland , Frankrijk , Engeland , Zweden , Noorwegen , Oostenrijk allemaal hebben ze er aan verdient ! Fijn he een Europa waar anderen verdienen op de miserie van anderen ! en dan de wilde weldoener uithangen met miljarden aan steun waarop ze nog eens gaan verdienen ???
  • Albert Hendrix

    6 jaar geleden
    Van de Duitsers moeten de interest niet terugbetalen voor de steun die ze gehad hebben en nu dit Die hadden toen uit de unie moeten zetten ,elke belastingbetaler in de unie heeft meebetaald voor hun wanbeheer .Dat die nu niet met rode kaken staan daar kan ik niet aan uit .Maar ja ge zal maar leren van uw buurlanden zeker.