Het Witte Huis heeft in een mededeling haar strategie voorgesteld tegen cyberaanvallen. De nieuwe strategie maakt een einde aan de regels die Barack Obama opstelde.
Volledig scherm
Het Witte Huis heeft in een mededeling haar strategie voorgesteld tegen cyberaanvallen. De nieuwe strategie maakt een einde aan de regels die Barack Obama opstelde. © AP

Witte Huis onthult uitgebreide strategie tegen cyberaanvallen: "Onze tegenstanders moeten weten dat we offensiever gaan reageren"

Het Witte Huis heeft in een mededeling haar strategie voorgesteld tegen cyberaanvallen. Volgens het Witte Huis gaat het om de eerste strategie van die aard in 15 jaar. De Amerikaanse media wijzen erop dat het leger door het nieuwe beleid meer vrijheid krijgt op cyberaanvallen uit te voeren. 

5 reacties

  • Edmond Dillien

    5 jaar geleden
    Mensen die zeggen dat ze offensiever gaan optreden of werken, waren daar doorgaans al lang mee bezig of weten zich compleet geen raad voor het moment, en voor de rest is het de normale Trump praat, je weet wel, bigger, better, giant, longer, higher, enz en het ergste is dat er nog velen zijn die die flauwekul geloven, ook hier en da's pas onrustwekkend.
  • Micheline Gevers

    6 jaar geleden
    Buitenlandse Zaken en de inlichtingendiensten buiten spel. Gevaarlijk!! Zo krijgt het leger in werkelijkheid alle macht .
  • Micheline Gevers

    6 jaar geleden
    Weer een werk van Obama afgebroken. Hoeveel nog te gaan? Het leger krijgt de macht over Amerika. Geheime dienst en buitenlandse zaken buiten spel. Staatsgreep niet meer uit te sluiten. Goed bezig Trump
  • Louis Verdonck

    6 jaar geleden
    Hilariteit! Trump-administratie is altijd om ter grootst, sterkst, snelst... maar de werkelijkheid is dat ze het onderdeurtje zijn in ALLES, deze Trump-administratie. Maar veel mensen, ook hier in België, geloven blijkbaar deze superlatieven, da's pas zielig.
  • Foexie

    6 jaar geleden
    Nog meer uitdaging voor de hackers LOL