Vlaams onderwijsminister Hilde Crevits (CD&V).
Volledig scherm
Vlaams onderwijsminister Hilde Crevits (CD&V). © BELGA

Plan lager onderwijs kost maar liefst 1,8 miljard euro (als het van sociale partners afhangt)

Vakbonden en onderwijskoepels hebben op vraag van minister Hilde Crevits (CD&V) een reeks maatregelen uitgewerkt om het lager onderwijs te versterken. Het plan heeft een prijskaartje van 1,8 miljard euro, zo meldt De Tijd. 

40 reacties

  • vandekempen bart

    6 jaar geleden
    tja als je vakbonden en de koepels zelf een plan laat opstellen, da's zoals een blanco cheque laten uitgeven... die hebben geen van beiden ook maar 1 voordeel bij zuinigheid.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Leer iedereen, ook degene die onze centen krijgen, terug respect en verantwoordelijkheid aan, normen en waarden, plichten en rechten en er zal veel minder geld nodeloos verpruts worden. Nu redeneert iedereen, een ander betaalt het toch ik, ik heb er recht op. Nu krijgt iedereen centen en de pot moet leeg, degene die zuinig omgaan worden toch gestraft, want ze krijgen volgend jaar minder.
  • Regi Robert

    6 jaar geleden
    Crevits weeral, eerst massa poen uitgeven voor autostrades en we hebben nu nog meer files dan voorheen. Weg met Crevits, ze is hopeloos.
  • Hilde

    6 jaar geleden
    Hoeveel geld heeft die nu al in het onderwijs gestoken en het gaat er alleen maar op achteruit.
  • oswald billiet

    6 jaar geleden
    En daar is dat M-decreet weer, dat hersenspinsel bedacht door experten die wellicht nooit in de klas hebben gestaan noch kennis hebben van het buitengewoon onderwijs. Stop die onzin nu toch in de ijskast !