BELGA
Volledig scherm
© BELGA

FT België 21/09. Integratie U21 in amateurreeksen op de helling - Genks talent breekt enkel - Essevee moet Marcq missen in derby

Belgisch voetbalHoelang ligt die bepaalde middenvelder in de lappenmand? Wie moet toekijken vanop het strafbankje? En welke zomeraankoop moet het waarmaken? Al het grote en minder grote nieuws over de Belgische voetbalclubs lees je in onze dagelijkse rubriek Football Talk België.

11 reacties

  • Arie Verwimp

    6 jaar geleden
    Sinds de pro league is opgericht gaat het van kwaad naar erger in het belgisch voetbal..een oneerlijke competitie in 1ste klasse...een beker van belgie waar de eerste klassers zo beschermd worden dat er bijna geen verassingen meer kunnen gebeuren en een lachwekkende 1b reeks waar er maar 8 ploegen spelen voor maar 1 stijger...erg heel erg
  • guy vanhuysse

    6 jaar geleden
    Het is eenvoudig, Hein is een goede T2, maar écht niks hoger, maar die wil daar niet van weten natuurlijk, Anderlecht blijft de ene na de andere trieste match opstapelen.
  • Floris Roberto

    6 jaar geleden
    Inderdaad blad steen schaar en de tegenstander erdoor wat belachelijk maken.
  • Marc Grootaerdt

    6 jaar geleden
    Zo'n prestatie kun je je supporters toch niet geven. Amaai, wat was dat????? Is dit de weerspiegeling van het Belgisch voetbal??? Coucke en Devroe hebben er niets van gebakken. Waar is die goeie tijd van Michel Verschueren? Toen gaf Anderlecht een positieve glans van het Belgisch voetbal in het buitenland. Maar gisteren??? Nooit zo'n zwakke prestatie van een JPL-ploeg gezien.
  • Christian Mertens

    6 jaar geleden
    Hr. Coucke, ga eens met anciens van RSCA spreken (Van Himst, Van Binst enz. . .) die mensen weten dat we een geniale speler missen (van het type Pozuelo). Iemand die met een actie de boel kan forceren. Geen enkele ploeg vreest nog onze Sporting ! Trebel is wel de speler die karakter toont en de andere aanmoedigd, maar een draaischijf is hij niet. Enige lichtpunt is Amuzu, hij had verleden jaar al meer moeten spelen . . . .