De revolutionaire laadpaal van Porsche steekt Tesla naar de kroon
Volledig scherm
De revolutionaire laadpaal van Porsche steekt Tesla naar de kroon © Porsche

Opladen elektrische auto wordt bij Porsche een pitstop

Porsche maakt van het opladen van elektrische auto's een pitstop. In slechts 20 minuten is het  gefikst en dan kan de automobilist weer 400 kilometer verder rijden. De sportwagenfabrikant heeft er een speciale laadpaal voor ontworpen.

61 reacties

  • Sven Kerstens

    5 jaar geleden
    Jackie Rogier, dat klopt totaal niet. Ik heb een tesla, 4 jaar oud, 160000km gereden. Batterij is nog maar 4% capaciteit kwijt. Ik moet goed incalculeren waar en wanneer ik laad maar het lukt me zonder probleem om 600km per dag te rijden.
  • Jef Van De Plas

    5 jaar geleden
    E-cars zijn een doodgeboren kind. Waterstof is de toekomst. Maar het moet zijn dat men daar te weinig aan kan verdienen,en dat het daarom zo moeilijk doorbteekt
  • Jan van Heijst

    5 jaar geleden
    actieradius 400km !!! zomertijd, geen verlichting, geen verwarming en maximum 90km/u rijden, anders amper de helft, maar hier wordt geen woord over gerept door de dealers, en ook niet als uw batterij al een paar jaar ouder is. heeft er ooit al iemand bekendgemaakt hoeveel de vervanging van die batterijen eigenlijk kosten ?
  • Jan Verstrepen

    6 jaar geleden
    Sta je daar in de rij om dat peperduur ding 20' op te laden en dan nog enkele uur in de file. Hoe zot kan het nog en dan na 400 km opnieuw moet prettig zijn zo op reis te gaan, zie de rijen al staan!
  • Tom Vanhasselt

    6 jaar geleden
    Ik veronderstel dat het niet KW is maar KWh !!