Tanja Dexters op de VIPS-opening van haar Flamingo Bar
Volledig scherm
Tanja Dexters op de VIPS-opening van haar Flamingo Bar © Dieter

Flamingo Bar van Tanja Dexters gaat vanavond niet open wegens horeca-oorlog achter de schermen

ShowbizzDe Flamingo Bar, de nieuwe zaak van Tanja Dexters (41) op de Antwerpse Groenplaats, gaat vanavond dan toch niet open. De bar heeft geen vergunning voor de verkoop van sterke dranken. Een zakenpartner van Tanja zou geflikt zijn door een ex-collega.

66 reacties

  • herman de genst

    6 jaar geleden
    Tomas ik ben blij dat die flitspalen er staan anders werden onze wegen nog meer onveilig gemaakt door het soort dat zich boven de wet waant maar staat te janken wanneer ze een PV in de bus krijgen . trouwens , ik snap niet wat dit met Tanja Dexters te maken heeft ?
  • Kozzion Mozz

    6 jaar geleden
    velen zijn haar voorgegaan en de laatste zal ze niet zijn. Volgend jaar of max het jaar daarna, staat in de story of dag allemaal een artikel dat het niet heeft mogen zijn , en dat het een slechte keuze was etc... . Begin al maar de artikels te schrijven.
  • Tom Hermans

    6 jaar geleden
    Ik ben blij dat het gerecht zich wel bezighoudt met onnozel flitspaalkes maar dit soort criminaliteit ongemoeid laat. Echt opgelucht dat men mijn belastinggeld zo goed spendeert en ik daar dus zo ongelooflijk veel voor terug krijg. Ook goed die kracht van verandering waarbij alle grote criminelen ongemoeid worden gelaten of zelfs geinviteerd op etentjes bij 't Fornuis. Echt, topwerk.
  • Louis Meeus

    6 jaar geleden
    Hier maakt ge ne goede naam mee de.
  • François Nuyts

    6 jaar geleden
    Toch niet normaal dat iemand met zo een waslijst aan strafbare feiten en overtredingen nog steeds vrij spel heeft om dit allemaal vrij en vrolijk te kunnen opstarten he .