© Telefacts

Gert Verhulst gaat exclusief voor VIER werken

Studio 100-topman Gert Verhulst gaat exclusief voor de zender VIER werken. Dat meldt de zender maandag in een persbericht. Verhulst, de voorbije jaren nog op meerdere Vlaamse zenders te zien, zou ook dromen van een eigen talkshow.

mtm, Belga

‘K3 zoekt K3’, ‘Mijn Pop-uprestaurant’ en ‘Het Grootste Licht’ op VTM, ‘De Garde van Gert’ op Njam!, als gast in meerdere panelprogramma’s op Eén en ‘Het zijn net mensen’ en ‘Zeg eens Euh’ op Vier. Gert Verhulst was de voorbije twee jaar altijd wel ergens op tv te zien.

In de zomermaanden werden er op de boot van de Studio 100-topman al proefopnames gedraaid voor een talkshow, al is het nog niet zeker of die er ook zal komen. “De afgelopen jaren heb ik inderdaad heel graag op zowat alle zenders veel verschillende programma’s gepresenteerd”, aldus Gert Verhulst in Het Laatste Nieuws. “Nu kies ik er bewust voor om mijn ei te leggen bij VIER. Als presentator zal ik de komende jaren resoluut mijn schouders zetten onder meerdere nieuwe programma’s waarmee de zender de komende jaren meer vaste afspraken wil maken met de Vlaamse kijkers.”

Wat Verhulst juist gaat doen, wordt in het voorjaar bekendgemaakt. “Er wordt aan vier verschillende programma’s gewerkt die in 2017 of later van start zullen gaan”, zegt SBS-woordvoerder Kristof Demasure.

Verhulst noemt in het communiqué Vier “de meest uitdagende zender in Vlaanderen en de perfecte omgeving waar ik voluit mijn ding kan doen en mezelf kan zijn”. “In De Slimste Mens ter Wereld ben ik vorig jaar op Vier mezelf tegengekomen. Ik kijk er sindsdien nog meer naar uit om samen te werken met mensen als Erik Van Looy, Karen Damen, Jani of vele andere schermgezichten met wie ik op Vier steeds vaker te zien zal zijn”, aldus Verhulst.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer