Photo News
Volledig scherm
© Photo News
STVV STV
2
EINDE
0
Antwerp ANT
  • 48' Goal Casper de Norre
  • 90'+1' Goal Daichi Kamada

VIDEO. STVV smeert Antwerp eerste nederlaag aan: De Norre luidt ondergang in met pareltje

Jupiler Pro LeagueAntwerp heeft op Stayen zijn eerste nederlaag van het seizoen opgelopen. Voor STVV scoorden De Norre in het begin van de tweede helft en Kamada in de slotminuut. Voor de ploeg van Marc Brys is het de derde zege op rij na Oostende en Gent.

9 reacties

  • pierre robben

    6 jaar geleden
    Boloni is een trainer die denkt dat voetbal alleen maar bestaat uit verdedigen. Ik moest hem niet, ik moet hem niet en zal hem nooit moeten.
  • jean pierre Tibermont

    6 jaar geleden
    Dat was wel een zwak RAFC met Opare in een hoofdrol,Mbokani heeft volgens mij nog veel overgewicht...???
  • Jos Van nuffelen

    6 jaar geleden
    Goed zo.kanaries
  • Saelens Nico

    6 jaar geleden
    niet het kind met badwater weggooien , mindere dag van great old en trainer mag wel eens rapper wisselen soms
  • Nick Mees

    6 jaar geleden
    Aaaah ok... Daarom dat ze nog niet zijn komen stoken op de pagina van Beerschot Wilrijk? Dit verklaart de stilte.
  1. EnergyVision introduceert gratis zonnepanelen met goedkoper stroomcontract: een interessante formule?
    Mijnenergie

    EnergyVisi­on introdu­ceert gratis zonnepane­len met goedkoper stroomcon­tract: een interessan­te formule?

    Gratis zonnepanelen én goedkopere stroom: dat is het model waarmee EnergyVision Vlaanderen wil veroveren. De energiespeler werkt volgens het derdebetalersysteem. De installatie van de zonnepanelen is gratis. Aan EnergyVision betaal je voor de opgewekte elektriciteit die je verbruikt. Mijnenergie.be analyseert de opmerkelijke formule, waar ook mede-investeerder Marc Coucke via zijn investeringsmaatschappij Alychlo zijn schouders onder zet.
  2. Blessin ongezien kwaad in de kring van Union na zege, Rouches trekken boetekleed aan voor razende fans: alle highlights van speeldag 27
    6

    Blessin ongezien kwaad in de kring van Union na zege, Rouches trekken boetekleed aan voor razende fans: alle highlights van speeldag 27

    Speeldag 27 van de reguliere competitie in onze Jupiler Pro League en de winnaar bovenin luistert alwéér - naast die van Anderlecht - naar de naam Union. Maar dat verhinderde Alexander Blessin niet om zijn spelers rond de middelcirkel samen te roepen en in een colère uit te barsten. Niet tevreden met hoe Union naliet Standard helemaal dood te doen (2-1). Van zo’n scenario kunnen de Rouches alleen maar dromen. Na de elfde nederlaag (Standard heeft nog maar zes keer gewonnen) blijft het degradatiespook levendig en werden de spelers gedwongen de woedende meegereisde fans te trotseren.