Kandidaat-rechter Brett Kavanaugh bij zijn eerste hoorzitting in de Amerikaanse Senaat eerder deze maand.
Volledig scherm
Kandidaat-rechter Brett Kavanaugh bij zijn eerste hoorzitting in de Amerikaanse Senaat eerder deze maand. © AP

Beschuldiger Amerikaanse kandidaat-rechter Kavanaugh zal getuigen

De vrouw die zegt te zijn misbruikt door de Amerikaanse kandidaat-rechter Brett Kavanaugh zal getuigen voor een Senaatscommissie. Dat zeggen haar advocaten. Ze hoopt donderdag al haar verhaal te mogen doen.

4 reacties

  • Daan Roos

    6 jaar geleden
    Ik ben niet blind hoor Peter. De democraten willen geen conservatieve rechter die tegen abortus als voorbehoedsmiddel is bv. En ze hebben intussen al een miljoen pagina's gekregen voor hun onderzoek. Zoek het maar op!
  • Peter Bonacasa

    6 jaar geleden
    Waarom houden de Republikeinen dan duizenden pagina's met gegevens achter, Daan. Een blinde kan zien dat hier iets vaag gebeurt, dat Trump absoluut zijn keuze wil doordrukken omdat Kavanaugh hem uit de wind zal zetten.
  • Daan Roos

    6 jaar geleden
    Tijdens zijn carrière en promoties in de gerechtelijke wereld, werden er al 10 talle keren een onderzoek naar zijn verleden gedaan. Nooit iets gevonden. En trouwens de FBI is niet bevoegd in deze dus. Dit lijkt eerder een zeer wanhopige poging.
  • Jan Ooms

    6 jaar geleden
    Vreemd toch. Republikeinen zitten van de dagen te roepen dat ze eerlijk willen zijn in deze zaak, maar ze willen niet dat de FBI dit onderzoekt. Ook een intressant punt, Christine Blasey Ford heeft al een leugendetector test succesvol afgelegd.