Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Remco Evenepoel, gedoodverfd titelfavoriet op WK tijdrijden voor junioren, houdt beide voeten op de grond: "Tuurlijk kan ik verliezen"

WK wielrennenKent u het verhaal van het vel en de beer? Remco Evenepoel, ‘rising star’ van het Belgische wielrennen, wil eerst schieten en pas dan verkopen. Maar hey, zonder tegenslag wordt híj dinsdag toch wel de nieuwe juniorenwereldkampioen tijdrijden, zeker?

5 reacties

  • eric maier

    6 jaar geleden
    Te veel dromen Bernd. De slaagkans dat hij een van die doelen haalt is amper 10% van waar hij nu staat met zijn enorm talent. Dit is de ex renner die spreekt en weet wat allemaal de voornemens kan dwarsbomen. dan heb ik het alleen al over tegenslag mbt valpartijen die gevolgen hebben. We spreken nog niet van contractproblemen, teammanagers die je proberen af te zetten enz..
  • eric maier

    6 jaar geleden
    een nieuwe Merckx zal nooit komen. Ze moeten de renners maar eens noemen zoals ze noemen. We hebben al zeker 30 nieuwe Merckx'en gehad na Merckx. Afgezaagd.
  • Dirk Van Den Bossche

    6 jaar geleden
    Niet te vroeg victorie kraaien Bernd , zijn carriere moet nog beginnen en zal nog veel boterhammekes moeten eten.
  • jos dedecker

    6 jaar geleden
    Jammer dat deze man voor Quick Step gaat rijden, het team met de meest bedenkelijke reputatie van de Protour
  • Bernd Vaes

    6 jaar geleden
    Wat een goed gevoel, weer een soort nieuwe Eddy Merckx in ons land te hebben, die eindelijk weer eens een Belgische gele trui, roze trui en rode trui kan betekenen, een super-ronderenner die ook in de klassiekers zal uitblinken, maar ... hij is nog zo jong, zoveel kan daardoor mislopen. Hopelijk heeft hij de juiste encourage en blijft hij van alles af, wat zijn carrière kan breken.