Channel Ten
Volledig scherm
© Channel Ten

"Serena, heb je er nu spijt van je racket kapot geslagen te hebben?", waarna de ijzig kille tante in Williams naar boven komt

TennisMerkwaardig tafereel in het eerste tv-interview dat Serena Williams na de al even merkwaardige recente US Open-finale gaf. In een preview zien we hoe Serena gevraagd wordt of ze er spijt van heeft haar racket kapot geslagen te hebben, waarna iemand uit haar entourage ingrijpt en het er volgens de journaliste erg "knullig" aan toeging.

53 reacties

  • Maria Scheuts

    6 jaar geleden
    De zussen Williams zijn manipulators die niet tegen hun verlies kunnen en andere speelsters het succes niet gunnen, vroeger niet, nu niet. Daarom hoef ik ze niet.
  • Chris Devlaeminck

    6 jaar geleden
    Top beroepssporters worden, net zoals kunstenaars, acteurs en actrices, door een groot deel van de mensen op een voetstuk geplaatst. Het zijn in de ogen van miljoenen fans, helden, sterren, halfgoden. Zoiets kan enkel maar in grote samenlevingen. Ze worden eveneens overbetaald. Maar het zijn ook maar mensen. Ze zijn zeker niet perfect. Dus is arrogantie en decadentie hen niet vreemd. Met alle gevolgen van dien.
  • lodewijk maesen

    6 jaar geleden
    kan die serena niet zelf antwoorden?? fout niet kunnen toegeven! en hier zijn mensen die haar snappen...kijk nog wat gert late night anders...
  • Pierre Van Der Elst

    6 jaar geleden
    typisch USA
  • ETIENNE BOECKX

    6 jaar geleden
    Als sportatleet Groots ! Als mens een dikke nul !